8 Nisan 2013 Pazartesi

Son Gelişme Google'de Akıllı saat Üretimine Başlıyor


Apple ve Samsung’un akıllı saat çalışmalarından sonra Google’ında bir akıllı saat üzerinde çalıştığı iddia edildi. Google’ın daha önce aldığı bir patent ise bu iddiaları doğrular nitelikte. İşte, detaylar.


Apple'ın iWatch isimli bir akıllı saat üzerinde çalıştığı zaten biliniyorken geçtiğimiz günlerde Samsung'dan da aynı şekilde bir akıllı saat geliştirdiği haberi geldi. Şimdi ise teknoloji devlerinden Google'ında bu akıllı saatgeliştiricileri kervanına katılacağı iddiası ortaya atıldı.
Financial Times tarafından ortaya atılan bu iddia Google'ın daha önce almış olduğu iki dokunmatik ekranlı ve barkod okuyuculu bir akıllı saatpatentine dayandırılıyor ve Google'ın bu proje için Android birimini yetkilendirdiği söyleniyor.
İddiaya göre Google'ın bu projeyi X Lab'a değil de Android birimine vermesinin altında da bu akıllı saati kısa vadede piyasaya sunmak istemesi yatıyor. İddianın son perdesinde ise Google'ın diğer Android'li akıllı saat geliştiricisi Samsung'dan bağımsız olarak çalıştığı yer alıyor.
Google'dan akıllı saat için henüz resmi bir açıklama gelmese de Financial Times'ın iddiası yakın zamanda gerçeğe dönüşecek gibi duruyor. Ancak geliştirilecek olan akıllı saatin daha önce alınmış çift ekranlı akıllı saatpatenti ile ne kadar alakalı olacağı ise şimdilik havada duruyor.


Kaynak

Casuskulaklari.blogspot.com Hakkında.


Blogum ilk yayınından bu güne , Casus kulaklık Micro ortam dinleme cihazı ve Güncel Teknoloji haberleri ve Ürünlerini , tüm blogger kullanıcılarına ulaştırmak için Sizlerleyim bu süre içinde...Lütfen Eklenen konu Makale vb Ürünler hakkında Bilgilerinizi Düşünce ve Fikirlerinizi Belirtiniz..

Bizi Facebook ve Twitter üzerinden de takip edebilirsiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder