8 Nisan 2013 Pazartesi

Micro Casus kulaklık Dunden Bugune Gelişim Detayları


Son zamanlarda evinizde bir şeyler ters gidiyor. Fakat bu ortamla ilgili hiçbir fikriniz yok. Eşinizin tanıdıklarınızın sizin hakkınızda neler söylediklerini merak ediyorsunuz. Ama bütün bunları dinlemek için ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Artık sizin için bir çözüm yolu var. Gelişen günümüz teknolojisi ile oluşturulan ve üretilen onlarca teknolojik araç ve cihaz arasında sizler içinde bir şeyler var.
Peki, bu ne diye soruyorsanız hemen cevap veriyoruz. Casus kulaklık. Casus kulaklık bluetoothözelliği ve boyuna takılan bluetooth sayesinde ses kaydı gerçekleştirmek çok daha kolay. Açık ve kapalı alanlarda kayıt etme özelliği sayesinden istediğiniz yerde istediğiniz kişilerin konuşmalarını kayıt edebilir ve dinleyebilirsiniz. Aynı zamanda telefonlara uyumlu casus kulaklık cihazları ile bulunduğunuz yerden istediğinizi dinleyebilirsiniz.
Casus kulaklıklar kablolu ve kablosuz olmak üzere iki şekilde bulunmaktadır. Kablolu olanların sistemleri içerisinde dinleyebilmek için cihazın sistemi içerisine arama yapabileceğiniz bir kartı yerleştirmeli ve arama sırasında cihazı aktif hale getirmelisiniz. Bunun yanında bluetooth ile çalışanlarda ise sadece cihazın bluetooth özelliğini aktif yapmanız yeterli olacaktır. Aynı zamanda casus kulaklık  kullanarak birçok fayda sağlayabilirsiniz.
Öğrencilik zamanlarında güvenlik görevlerinde bilgi almak ve bilgi vermek amacı ile tiyatro ve sinema gibi alanlarda hatırlanması zor durumlarda hatalara ödün vermeme gibi sebepler ile kullanılarak fayda sağlanabilinir. Casus kulaklık ile sınavlarınızı daha rahat verebilir güvenlik görevlerini daha kolay gerçekleştirebilir ve aynı zamanda kendiniz ya da başkaları adına tanıdıklarınızı dinleme olanağı elde edebilirsiniz.

Casuskulaklari.blogspot.com Hakkında.


Blogum ilk yayınından bu güne , Casus kulaklık Micro ortam dinleme cihazı ve Güncel Teknoloji haberleri ve Ürünlerini , tüm blogger kullanıcılarına ulaştırmak için Sizlerleyim bu süre içinde...Lütfen Eklenen konu Makale vb Ürünler hakkında Bilgilerinizi Düşünce ve Fikirlerinizi Belirtiniz..

Bizi Facebook ve Twitter üzerinden de takip edebilirsiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder