18 Nisan 2013 Perşembe

Phantom`un yeni Flex4K kamerasında akıl almaz özellikler


Ağır çekimler, içinde yaşadığımız dünya içinde ne kadar çok anın gizli olduğunu bize anımsatan nadir şeylerden. Phantom`un saniyede 1.000 kare kaydedebilen yeni kamerası ise her detayı çok yavaş, ancak akıcı bir biçimde görmenize izin veriyor.

 4K çözünürlüğünde 1.000 FPS video neye benzer
4K kamerayla ve saniyede 1.000 kare ile çekilen bu muhteşem videoyu mutlaka görmelisiniz!

Ağır çekimler, içinde  yaşadığımız  dünya içinde ne kadar çok anın gizli olduğunu bize anımsatan nadir şeylerden. Phantom`un saniyede 1.000 kare kaydedebilen  yeni  kamerası ise  her detayı çok yavaş, ancak akıcı bir biçimde görmenize izin veriyor.
Phantom`un  yeni  Flex4K kamerası, 4096x2160 çözünürlüğünde 1.000 FPS`ye kadar videolar kaydedebiliyor ve patlamalar, çarpışmalar gibi saniyelik olayları kaydetmekte kullanılıyor.  Cihaz  içerisindeki Super-35 CMOS  sensörü , 12 adım dinamik   aralıktan oluşuyor ve 2K çözünürlüğüne düşürüldüğünde 2.000 FPS  kayıt  yapabiliyor.
Flex4K`nin  fiyatı   ise  pek de şaşırtıcı olmayacak bir biçimde pahalı.  109.900 dolardan başlayan kameranın  fiyatı , çeşitli seçeneklerle 164.900 dolara kadar yükselebiliyor.
Flex4K ile çekilen yaklaşık 4 dakikalık inanılmaz "yangın söndürme" videosunu aşağıda izleyebilirsiniz !




Casuskulaklari.blogspot.com Hakkında.


Blogum ilk yayınından bu güne , Casus kulaklık Micro ortam dinleme cihazı ve Güncel Teknoloji haberleri ve Ürünlerini , tüm blogger kullanıcılarına ulaştırmak için Sizlerleyim bu süre içinde...Lütfen Eklenen konu Makale vb Ürünler hakkında Bilgilerinizi Düşünce ve Fikirlerinizi Belirtiniz..

Bizi Facebook ve Twitter üzerinden de takip edebilirsiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder