3 Mart 2013 Pazar

Casus Kulaklık Özellikleri

Casus kulaklık, küçük fakat mükemmel bir işlevi bulunmaktadır. Dışarıdan kimsenin göremeyeceği gizli ulaşım için kullanılmaktadır. Bu kulaklıklar sayesindeki uzaktaki tüm sesler duyulur. Kısık sesli konuşmaları anında işitirsiniz. Özel güvenlik için cep telefonu üzerinden kesinlikle dışarıdan anlaşılmayan, dinleme yapmak için kullanılır. Herkesi son derece şaşırtan küçük mucize olan teknolojide çok ileri adım atıldığının göstergesidir.


Casus kulaklık, hassa mikrofonu sayesinde sesleri artıran özelli vardır. Sınıfta bir öğrencinin imtihan anında konuştuğu en ufak kısık sesi aktarmaktadır. Gizli ulaşım halinde yardım almak için dilediğiniz bilgiyi size verir. Bu cihazların hedefi, telefon ile gizli ulaşımı sağlar. Kendinize göre ses ayarı yaparak, yakınınızdaki herkesi işitebilirsiniz. Eğer çok yüksek ayarda ise yankı yaptığından dolayı ses cızırtılı çıkacaktır. Kullanım sırasında ayarını güzel yapmalısınız.

Casus kulaklık özellikleri, bu kulaklıklar sesleri artırmaktadır. Ses istediği kadar uzaktan gelse bile size aktarabilir. Birçok devlet adamının görüşme esnasında kullandığı fark edilebilir. Bu teknoloji sayesinde hiç duyulmayan sesleri duyacaksınız.
http://www.casusurunleri.com Sitesinden casus kulaklık ürünlerini inceleyebilir, ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Casuskulaklari.blogspot.com Hakkında.


Blogum ilk yayınından bu güne , Casus kulaklık Micro ortam dinleme cihazı ve Güncel Teknoloji haberleri ve Ürünlerini , tüm blogger kullanıcılarına ulaştırmak için Sizlerleyim bu süre içinde...Lütfen Eklenen konu Makale vb Ürünler hakkında Bilgilerinizi Düşünce ve Fikirlerinizi Belirtiniz..

Bizi Facebook ve Twitter üzerinden de takip edebilirsiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder