3 Mart 2013 Pazar

Casus kulaklık Çeşitleri Nelerdir

Casus kulaklık çeşitleri, boyundan büyük işler başaran bu küçük aletlerin mükemmel bir görevi vardır. Dışarıdan kimsenin göremeyeceği gizli ulaşım amacı için üretilmiştir. Ten renginde olmasından dolayı kimsenin fark etmemesini sağlamaktadır. Kablolu ve kablosuz olarak bluetooth özelliği bulunan ürünlerdir. Kol seti ve gözlük seti çeşitlerini bulmak da mümkündür. Kolyesi ile ucunda bulunan mikrofon özellikleri bulunmaktadır.


Casus kulaklık çeşitleri, kablolu ve kablosuz tercih meselesidir. Mavi renkte olan ürünlerin kalitesi daha yüksektir. Ayrıca kulalıkların yanı sıra gözlük seti ve saat seti vardır. Tüm ürünlerin modelleri genellikle birbirinin aynısıdır. Kablosuz olanı dışarıdan belli olmadığından dolayı tercih edilebilir. 

Casus kulaklıkları çeşitleri, kulaklığın diğer aparatlarından kolye de bulunmaktadır. Bu kolye üzerinde mikrofon vardır. Her türlü kısık, ayak sesini anında duyabileceksiniz. Hiçbir şekilde dışarıdan birinin duymasına ve kulaklığın görünmesine imkân yoktur. Ayrıca kulağa kesinlikle zararı yoktur. Mıknatısı sayesinde kulaklık yerinden çıkmayacaktır. Kullanımı çok kolay ve zararsız olması sunum yapan iş adamlarının tercihi haline gelmiştir

Casuskulaklari.blogspot.com Hakkında.


Blogum ilk yayınından bu güne , Casus kulaklık Micro ortam dinleme cihazı ve Güncel Teknoloji haberleri ve Ürünlerini , tüm blogger kullanıcılarına ulaştırmak için Sizlerleyim bu süre içinde...Lütfen Eklenen konu Makale vb Ürünler hakkında Bilgilerinizi Düşünce ve Fikirlerinizi Belirtiniz..

Bizi Facebook ve Twitter üzerinden de takip edebilirsiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder