7 Nisan 2013 Pazar

Micro Ortam dinleme cihazı Nedir Nasıl çalışır Detayları

gizli Dinleme Cihazı / Casus Dinleme Cihazı / Micro Ortam Dinleme Cihazı 
Kısa mesafelerde dinleme yapmak için yeniden geliştirdiğinimiz Ortam Dineleme Cihazı. Bu cihaz ile ortalama 40 ile 70 metre alanda dinleme yapabilirsiniz. Yeni üründe Casus Kulaklık Ürününde kullanılan ses yükseltme entegresi kullanıldı. Böylece dinleme yapmak istediğiniz yerde konuşmalar çok kısıt bile olsa cihaz hepsini algılayıp dinlemeye hazır hala getirecektir. Ortam Dinleme Cihazı iki küçük parçadan oluşmaktaktadır. 

Birinci parça Casus Mikrofon : Casus mikrofon çok hassas bir mikrofona sahip bir ses yükseltme cihazıdır. Boyutu kibrit kutusu büyüklüğündedir. Cihaz bir adet AG10 pil ile çalışır ve ses algılama hassasiyeti cihaz üzerinden kolayca ayarlanabilir. Casus Mikrofon 2cm lik bir ara kablo ile ikinci parçaya bğlıdır. Yerleştirdiğiniz yerdeki en kısık sesleri (Ses hassasiyetini maksimum yaptığınızda nefes alış verişlerini bile algılar ) algılar ve 2cm lik kablo üzerinde Ortam Dinleme Cihazına aktarır. Bu parça Pakete dahildir ve dinlemenin yapılacağı yere yerleştirilir. 

İkinci Parça Ortam Dinleme Cihazı : Ortam Dinleme Cihazı Casus Kulaklıktan gelen sesleri radyo frekansıyla 70 metre uzaklığa ileten kablosuz bir vericidir. Boyutu sigara paketinin yarısı kadardır ve 2 adet AAA kalem pil ile çalışır. Cihaz üzerinde açma kapatma ( On / OFF) düğmesi, seslerin gönderileceği frekansı belirleyen bir frekans ayar düğmesi bulunmaktadır. Cihaz Frekans ayarını ve açık / kapalı durumunu gösteren bir LCD ekrana sahiptir. Böylece seslerin gönderileceği frekansı kolayca dijital olarak ayarlayabilir ayarladığınız frekansı LCD ekran üzerinden görebilirsiniz. Ortam Dinleme Cihazı sesleri FM bantında kablosuz olarak Radyo frekansı ile size iletir. Sesler Radyo kanalı ile gönderildiğinden hiçbiryerde herhangi bir kablo olmayacaktı ve dinlediğiniz yer ile dinleme yaptığınız yer arasında herhangi bir duvar, kat, kapalı alan olması herhangi bir engel taşımayacaktır. FM frekansıyla çalışan ortam dinleme cihazı yerleştirildiği yerdeki sesleri 70 metre kare alana kablosuz olarak taşır. Birinci parça (Casus Mikrofon) ve İkinci Parça (Ortam Dinleme Cihazı) birbirine 2 cm lik ara kablo ile bağlıdır. Bu parçalar kurulmuş kullanıma hazır bir şekilde pakete dahildir ve dinlemenin yapılacağı yere yerleştirilir. 



Örnek Kullanım : Paketten kullanıma hazır ( Piller, Casus Mikrofon, Frekans Ayarı yapılmış olarak paketten çıkar) olarak pketten çıkan cihazın Casus Mikrofon kısmı açılır. Mikrofon hassasiyeti ayarlanır. Cihazın yerleştirileceği yer konuşmaların yapılacağı yere uzaksa ses hassasiyeti arttırılır. Örneğin çocuklarınızın güvenliği için şüphelendiğiniz bir durum oldu ve bunu öğrenmek için cocuk odasına cihazı yerleştirmek istediniz. Cihası çalışma masasının arkasına koyacaksanız ses hassasiyetini orta seviyeye ayarlayın. Cihazı odadaki daha uzak bir yere dolapların arkasına, odanın bir köşesine koyacaksanız ses hassasiyetini Casus Mikrofon üzerinden maksimum seviyeye kadar açın. Daha sonra Ortam dinleme cihazının açma kapatma düğmesini (ON / OFF) açınız. Ekranda cihazın açıldığı göreceksiniz ve FM108.00 frekansına ayarlı olduğunu göreceksiniz. Bulunduğunuz bölgede FM 108:00 frekansında bir radyo istasyonunun yaını varsa dinleme yaptığınızda bu radyonun yayını ile dinleme cihasının gönderdiği sesler birbirine karışabilir. Bu nedenle hiçbir radyonun olmadığı bir frekans bulun ve cihaz üzerindeki frekans düğmesine basarak frekansı değiştirin. Frekansın FM 108:00 olarak ayalarlandığını varsayarak cihazı odanın gizli bir yerine yerleştirin. Masanın altına, çekmecesine, çiçeklerin arasına, Kalemliğe.... 
Cihazı yerleştirdikten sonra odadan çıkın ve kendi odanıza gidin. Evde kullandığınız herhangi bir radyoyu alın frekansını FM 108:00 olarak ayarkayın ve az önce cihazı yerleştirdiğiniz odayı dinlemeye başlayın. Cep telefonu radyosu, Mp3 playerların radyoları minik küçük radyolar yerine kaliteli bir radyo kullanırsanız sesleri tamamen net bir şekilde duyarsanız. 

Bize En Çok Sorulan Sorular: 
Soru : 70 metre çok az. 10 km veya daha uzak dinleme apabileceğim bir chaz var mı ? 
Cevap : Hayır. Yasal olmadığı için böyle bir ürünümüz yoktur. 

Soru : Dinlemeyi radyodan yapacağız peki o anda başka biride radyo açarsa o da konuşmaları dinlemez mi? 
Cevap : Evet. Dinleyebilir. Ancak sesler sadece 70m uzaklığa gittiğinden bu kadar bir alan içinde başka birininde radyo açması ve frekansı dinleme cihazının frekansına getirmesi çok düşük bir ihtimal 

Soru : Ortam dinleme cihazı sesleri sadece dinlememiz için bize gönderiyor. Sesleri kaydedebilirmiyim? Nasıl yapacağım? 
Cevap : Bu sorunun cevabı çok basit. Dinleme yapmak için kullandığınız radyoda kayıt özelliği varsa sesleri bu şekilde kaydedebilirsiniz. 

Soru : Pakette dinleme yapabilmek için radyo da gönderiyormusunuz? Nasıl bir radyo kullanmalıyız? 
Cevap : Hayır. Herkesin evinde bir radyo olduğunu düşünerek fiyatı düşük tutumak için pakete radyoyu dahil etmedik. Herhangi bir kaliteli radyo kullanabilirsiniz. 

Soru : Bu yasal birşey mi? 
Cevap : Cihazı tehdit, santaj ve kisilik haklarina tecavüz yoluyla menfaat saglamak v.s. gibi uygunsuz kullanım halinde elbette yasal değildir ve bu sorumluluk tamemen size aittir. 

Yayın Mesafesi : 70 Metre Kare (Hava ve bölgedeki frekans yoğunluğuna bağlı olarak değişiklik gösterebilir, Frekansların az olduğu özellikle şehirden uzak bölgelerde daha uzun mesafeye yayın yapar. Yoğun frekansların olduğu özellikle şehir merkesi, bas istasyonlarına yakınlık gibi durumlarda yayın kısa mesafeye düşebilir.) 

Güç : Bir adet 2 adet AAA kalem pil ile çalışır. 
Frekans : FM 108:00 ( Cihaz üzerinden değiştirilebilir ) 

Casus kulaklık  ortam dinleme cihazı ve casus kamera gizli kamera Ürünleri hakkında detaylı bilgi ve online satış imkanı sunan siteyi ziyaret edmek için http://www.casusurunleri.com u ziyaret edebilirsiniz

Casuskulaklari.blogspot.com Hakkında.


Blogum ilk yayınından bu güne , Casus kulaklık Micro ortam dinleme cihazı ve Güncel Teknoloji haberleri ve Ürünlerini , tüm blogger kullanıcılarına ulaştırmak için Sizlerleyim bu süre içinde...Lütfen Eklenen konu Makale vb Ürünler hakkında Bilgilerinizi Düşünce ve Fikirlerinizi Belirtiniz..

Bizi Facebook ve Twitter üzerinden de takip edebilirsiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder